Arkitektpakken

Arki Studios komplette arkitektpakke, hvor en arkitekt vil guide jer igennem processen fra A-Z.

Arki-Studio-arkitektpakken-arkitekthjælp

Arki Studios Arkitektpakke

Kom trygt i mål med en af Arki studios køkkenarkitekter

Kan du ikke overskue processen med et nyt køkken? Har dit køkken skæve vinkler eller vil du bare gerne blive vejledt af en arkitekt før du går i IKEA?

Med Arki Studios arkitektpakke får du kyndig vejledning af en af vores køkkenarkitekter, som både vil opmåle, planlægge og visualisere dit nye køkken for dig.

Proces

Kom sikkert i hus med en af vores arkitekter, som er eksperter i at kombinere det funktionelle med det æstetiske. Der er tre simple skridt til et arkitekttegnet køkken fra Arki Studio.
1. Opmåling

Laseropmåling af alt synligt i det rum, som køkkenet skal være, så vi får en målfast 3D-model til brug for den videre planlægning og skitsering.

Pris: 2.000 kr.

2. Arkitektpakken. Optegning og visualisering

Uforpligtende designmøde hvor vi gennemgår jeres behov og ønsker. Enten elektronisk eller fysisk møde i vores showroom.

Efter mødet vil vores arkitekter komme med et elle to designforslag for optimal udnyttelse af rummet, som tilgodeser både funktion og æstetik med udgangspunkt i rummets arkitektur og jeres ønsker.

Præsentation af designet og en snak om de valg, som har ligget til grund for løsningen.

Pris: 7.000 kr. (3.500 kr. fratrækkes ved køb)

3. Montering:

Hvis I ønsker hjælp til montering af køkkenet, kan vi også tilbyde dette uanset om I vælger fuld snedkerløsning, eller en IKEA hack-løsning. Vi kan give pris på jeres køkken med udgangspunkt i jeres IKEA-tegning eller vores skitseprojekt.