Greb

Vælg mellem Arki Studios greb og skab dit eget udtryk

Arki-Studio-greb

Veldesignede greb til at fuldende dit IKEA hack køkken

GENNEMTÆNKTE GREB MED ERGONOMI OG DESIGN I HØJSÆDET

Arki Studio har udviklet to greb, som kan anvendes hver for sig eller i kombination med hinanden. Grebene er arkitekttegnede, med øje for den bedste ergonomi ved gribefunktionerne og som altid med det gode design i højsædet.

Grebene Line og Note er indbyrdes afstemt i proportionerne, så de kan anvendes sammen og danne en ny helhed. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for hvordan køkkenet komponeres.

Arki-Studio-IKEA-Hack-Greb-Line

Line

Med Line-grebet bliver dit køkken strømlinet med skarpe, gennemgående linjer.

Line-grebet er primært placeret i toppen med et gennemgående vandret gribespor, men kan også placeres lodret.

Grebet er udskåret i massivtræ på vores finerede låger, samt på linoleumslåger i den træsort du vælger. På vores malede låger er grebet lavet af solid MDF.

Fuldend dit køkken med vores ifræste line-greb i messing eller rustfrit stål.

Note

Note-grebet er Arki Studios signaturgreb. Grebet er indfræset i hjørnet af lågen og kan placeres enten til venstre eller højre.

Note-grebet er produceret i massivtræ på vores finerede låger og linoleumslåger, og er lavet af solid MDF på vores malede låger.

Note-grebene kan også produceres med en baggrund af rustfrit stål eller messing, som kan give dit køkken prikken over i’et.

Arki-Studio-IKEA-Hack-Greb-Note
Arki-Studio-IKEA-Hack-Greb-Basis

Basis

Arki Studios Basis låger er grebsfrie og helt enkle i sit udtryk

Basis er Arki Studios grebsfrie låger, som enten kan benyttes til push beslag, eller et påsat greb efter eget valg. Ønsker man et påsat greb fra Arki Studio kan man vælge vores DOT-greb i messing eller rustfrit stål.

Kombi

Kombinér vores greb og skab dit helt eget look. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for hvordan køkkenet kan komponeres.

I mange tilfælde vil det, både æstetisk og funktionelt, virke godt at kombinere forskellige greb, for at skabe effektfulde kontraster i dit køkken. Kombinerer du eksempelvis Line-grebet og Note-grebet i dit køkken, bliver de flotte skarpe linjer fra Line-grebet afsluttet elegant og diskret med Note-grebet.

Er du i tvivl om hvordan grebene kan kombineres, så kan vores arkitekter vejlede om de smukkeste og mest optimale løsninger til netop dit køkken.

Arki-Studio-IKEA-Hack-Greb-Kombi