Om Arki Studio

Arki Studios produkter er designet af tegnestuen Tulinius Lind.

Arki Studio opstod i forlængelse af tegnestuens arbejde med at tegne nye bygninger, renoveringer og indretningsopgaver. Behovet for nye designløsninger er resultatet af, at det ikke altid var muligt at finde det inventar, køkken eller design, som understøttede temaerne og arkitekturen.

Og det var netop behovet for smukke og velfungerende løsninger til køkkenet, som fik arkitektduoen bag Tulinius Lind til at udvikle nogle enkle greb, som kan bruges hver for sig eller kombineres i det uendelige. Det er det design, der i dag udgør grundlaget i Arki Studio.

Med tiden er der kommet flere forskellige designs til familien, som i dag bliver tilbudt gennem Arki Studio, hvilket blandt andet omfatter et bord, en stol, belysning og sågar et nodestativ. Fordi alle objekterne er designet af arkitekter, er de tænkt ind i et univers hvor alle enkeltdele spiller sammen i en smuk helhed.

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning