FAQ

Her finder du vores ofte stillede spørgsmål

Arki-Studio-FAQ-ikea-hack

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de spørgsmål vi får oftest
IKEA har siden 2013 kun produceret køkkener i modellen Metod. Så hvis du lige har købt et køkken vil det være i denne model. Har du et ældre køkken vil det være modellen Faktum. Er du i tvivl om hvornår køkkenet er fra, så kan du hurtigt tjekke det ved at kigge på hullerne indvendigt i skabet, eller på soklens højde. Faktum skabene har kun en enkelt række huller, mens Metod skabene har to rækker. Soklen på Faktum er desuden 16 cm høj, hvor den kun er 8 cm høj på Metod.

Det er desværre ikke muligt selv at afhente fronterne. Vi leverer udelukkende til den angivne adresse, eller til vores showroom. Har du bestilt en ekstra-leverance eller lignende kan du afhente den i vores showroom, men vil stadig skulle betale for fragtomkostningerne fra snedkeriet til showroomet.

Vi har en leveringstid på 6-8 uger. Dog kan leveringstiden være længere omkring ferieperioderne samt helligdage. Hvis du ønsker at vide mere om vores nuværende leveringstid, så kontakt os

Arki Studio forhandler IKEA hack og snedkermodulero og træskuffer. Du kan også bestille bordplader hos Arki Studio og armaturer fra Quooker eller Vola. Derudover producerer vi fronter til IKEAs PAX system og til deres GODMORGON system.

Vi har som udgangspunkt kun vores Line-greb og Note-greb. Derudover kan du også vælge en låge uden greb. Udforsk vores greb her

Kontakt os hvis du har et andet andre køkken IKEA, og vi skal se om det er noget vi kan hacke. Vi ligger her et 10% håndteringsgrebyr oveni.
Arki Studio leverer fronter, sidebeklædninger og sokkel til IKEA hack. Resten får du fra IKEA. Dvs. korpus, hængsler, koblingsskinner, sokkelben mm. købes alt sammen fra IKEA.
Et designmøde omhandler designet af dine fronter, dvs. materiale- og grebsløsninger samt eventuelt bordplade. Ønsker du rådgivning til indretning af dit køkken, henviser vi til IKEAs køkkenrådgivere, der er kompetente på dette område.

Hvis du har behov for fronter, sidebeklædninger eller sokkel på specialmål, kan vi som udgangspunkt godt hjælpe med dette. Kontakt os for mere information. 

Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom på Frederiksberg Alle 15 st. tv. For at være sikker på, at kunne give dig den bedste oplevelse, opfordrer vi dig til at bestille et møde på forhånd.
Alle vores fronter er designet og produceret centralt i Danmark af lokale håndværkere hvor kvaliteten er i højsædet. Vi går op i at støtte lokale producenter, og tror på at fremtidens køkken er både bæredygtigt og i god kvalitet til overkommelige priser.
Ja. Hvis du sender din IKEA bestilling til os, samt hvilke fronter og materiale du ønsker, sender vi et prisoverslag til dig. Hvis du endnu ikke ved præcis hvordan dit køkken skal se ud, står vi klar til at hjælpe dig i vores showroom.

Vores greb og armatur er der 14 dages returret på. Alle vores andre produkter er specialfremstillet til dig, og derfor er der ingen returret. Derfor opfordrer vi dig til at tjekke din ordre igennem en ekstra gang inden du bestiller. Du kan se alle vores Handelsbetingelser her.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på fronter til dit IKEA køkken. Det eneste vi skal bruge er dine IKEA tegninger med fronter på og en produktliste. Informér om materiale og evt. greb i noten nedenfor. Hvis du ønsker tilbud på fronter til PAX eller GODMORGON, så skriv dette i noten.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi følger myndighedernes retningslinjer når vi holder møder i vores showroom.
Derfor anbefaler vi, at I booker en tid på forhånd.