Køkken

Snedkerproducerede skuffefronter og låger, greb, bordplader og meget mere til dit IKEA køkken.​

Snedkerkøkken

Hos Arki Studio udvikler og designer vores arkitekter køkkener for at give hverdagen et kvalitativt og æstetisk løft uden at gå på kompromis med funktionalitet og praktik. Alle køkkener bygges på danske snedkerier.

IKEA Hack Køkken

Det er blevet mere almindeligt at bevare køkken-kabinetterne når køkkenet skal renoveres. Frem for at kassere alle elementerne og opbygningen, så bevares denne, og der suppleres blot med nye fronter og sidebeklædninger fra Arki Studio.

Ar_ki-egetræskøkken-med-Line-greb-messing-ikea-hack2
Ar-Ki_Nicoline_0042-min

Proces

Det er nemt at komme i gang. Få udarbejdet en tegning af IKEA eller start med et designmøde sammen med os.

1. Planlæg dit køkken

Enten med IKEA eller Arki Studio

Kom forbi Arki Studios showroom og få en snak med en af vores køkkenarkitekter om jeres køkkenplaner. Du kan også starte direkte hos IKEA, hvor deres kompetente køkkenkonsulenter, kan tegne dit køkken op.Uanset om du starter hos os eller IKEA, så laver vi vores tilbud på fronterne, på baggrund af tegningerne fra IKEA.

Alternativt kan du få en komplet arkitektpakke, hvor en af vores arkitekter vil guide jer igennem processen fra A-Z.

2. Design dit køkken

IKEA Hack eller snedkerelementer

Sammen med Arki Studio vælger du materialer og greb. Vi rådgiver omkring de forskellige muligheder, som vil passe til din stil, ønsker og ikke mindst budget. Ønsker du bordplade eller armaturer fra Arki Studio hjælper vi også med dette.

Ønsker du eksklusive snedkerdetaljer bagved de lækre snedkerfronter, kan vi både levere fingertappede træskuffer og snedkerkabinetter i eg.

3. Bestilling og levering

Bestil dit køkken hos IKEA og Arki Studio

Dine moduler fra IKEA kan du bestille og opsætte med det samme. Fra du bestiller dine fronter hos Arki Studio vil der gå 6-8 uger før du modtager dine fronter. I mellemtiden kan du, eller en montør du hyrer, opsætte elementerne fra IKEA. Du kan nu læne dig tilbage og glæde dig til at dine fronter fra Arki Studio ankommer.

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.

 

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning