Køkken

Snedkerproducerede skuffefronter og låger, greb, bordplader og meget mere til dit IKEA køkken.

IKEA Hack til dit køkken

Et moderne køkken designet af arkitekter

Arki Studio er et IKEA hack som kombinerer solide og prisvenlige moduler fra IKEA, med den flotte finish fra snedkerkøkkenet til en overkommelig pris.

Hvad enten du allerede har et IKEA køkken, som trænger til fornyelse eller du skal have helt nyt køkken, er et IKEA hack, en solid, flot og ikke mindst bæredygtig løsning.

Arki Studio har udviklet grebsserierne Line og Note, som kan anvendes hver for sig eller bruges sammen for en unik køkkenløsning. Med Arki Studio er der aldrig to ens køkkener.

IKEA-HACK-Køkken-Træ-Fronter-IKEA-Hack

Træ

Træ er et tidsløst naturmateriale, som ældes smukt og kan kombineres på bedste vis med andre materialer.
Et køkken i træ skaber en varm og imødekommende atmosfære der passer godt ind i det skandinaviske hjem. Arki Studio tilbyder et udvalg af træsorter, som alle bliver produceret efter bedste snedkertraditioner. Kombinér med andre materialer for at få et helt unikt køkken.

Linoleum

Linoleum er et naturmateriale, som er både smukt og robust og findes i et væld af farver.
Linoleums matte og bløde overflade er både smuk og slidstærk, og som naturmateriale er det velegnet i kombination med træ. Linoleum er et miljøvenligt materiale tåler både fedtstof og almindelige opløsningsmidler.
IKEA-HACK-Køkken-linoleum-Fronter
IKEA-HACK-Køkken-Malede-Fronter

Malet

Arki Studios malede serie har hentet inspiration hos den Schweizisk fødte arkitekt Le Corbusier, og hans palette af afstemte farver.
Gå på opdagelse i Arki Studios udvalgte farvepalette. Få et ensfarvet køkken i en smuk bleu-outremer eller leg selv med farverne og skab dit eget univers. Alle farverne, er i indbyrdes harmoni, så det kan ikke gå galt.
IKEA-HACK-Køkken-Snedkerkøkken-Fronter

Snedkerløsning

Gør dit snedkerkøkken komplet med træskuffer og kabinetter fra Arki Studio

Ønsker du at hæve niveauet i dit IKEA hack køkken, så kan du tilkøbe fingertappede træskuffer i massiv eg fra Arki Studio. Træskufferne giver straks en mere eksklusiv følelse og giver glæde hver gang du åbner dine skabe.

Du kan også vælge at udskifte de hvide eller sorte IKEA kabinetter med Arki Studios snedkermoduler i massivt egetræ. Kombineret med de fingertappede egetræsskuffer giver det et fuldendt snedkerlook i dit køkken, som vil holde mange år i fremtiden.

Køkken­kollektioner

Arki Studios snedkerkollektion udføres i træ med finér, linoleum, valchromat eller malet. Vælg det klassiske IKEA hack eller kombinér med fingertappede egetræsskuffer og snedkermoduler.
Hvorfor vælge et Arki Studio IKEA hack til dit nye IKEA køkken
Den bæredygtige køkkenløsning

Et IKEA køkken hack giver dig et prisvenligt alternativ til et snedkerkøkkken. IKEA producerer solide køkkenmoduler til rimelige priser, så hvorfor ikke benytte disse og opgradere fronterne, så køkkenet får den lækre snedkerfinish, som alle drømmer om.

Arki Studios arkitekttegnede fronter er snedkerproducerede i Danmark. Du kan sammensætte vores forskellige kvalitetsmaterialer og greb efter dine egne ønsker og drømme og på den måde opgradere dit IKEA køkken, til en eksklusiv snedkerløsning. Resultatet bliver solidt, lækkert og holder mange år ud i fremtiden.

Hvad koster et Arki Studio køkken?
Beregn selv en pris eller få et uforpligtende tilbud fra Arki Studio
Prisen på dit Arki Studio køkken afhænger naturligvis af hvor meget af køkkenet, som du får fra IKEA og hvor meget som leveres fra vores snedkeri. Hele vores køkkenserie er kompatibel med IKEA, så du lægger selv niveauet.
IKEA køkkenskuffer eller snedkerkøkkenskuffer?
Totam. Sunt vulputate. Dolore curabitur aenean sem
Ønsker du at opgradere dit IKEA køkken, så kan du udskifte IKEAs køkkenskuffer med fingertappede snedkerskuffer i massivtræ. Træskufferne giver straks en mere eksklusiv følelse og giver glæde hver gang du åbner dine skabe. Vælg mellem forskellige størrelser og tilføj bestikbakker i samme snedkerkvalitet.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken. Er det IKEA Hack, så upload gerne dine IKEA tegninger med fronter på og en produktliste. Informér om materiale og evt. greb i noten nedenfor. Hvis du ønsker tilbud på fronter til PAX eller GODMORGON, så skriv dette i noten.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi følger myndighedernes retningslinjer når vi holder møder i vores showroom.
Derfor anbefaler vi, at I booker en tid på forhånd.

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning