IKEA Hack

Transformér dit køkken med Arki Studios fronter

IKEA-Hack

Hvad er et køkken-hack?

Arki Studio egner sig både til nye køkkener og renovering
Det er blevet mere almindeligt at bevare køkken-kabinetterne når køkkenet skal renoveres. Frem for at kassere alle elementerne og opbygningen, så bevares denne, og der suppleres blot med nye fronter og sidebeklædninger fra Arki Studio.
IKEA-Hack-pink

Opnå en bæredygtig køkkenrenovering og spar penge

Der kan være mange grunde og flere fordele ved at vælge denne løsning, både i forhold til miljøet og økonomien.

Der er naturligvis en økonomisk gevinst ved at genbruge de eksisterende elementer og nøjes med at udskifte fronterne, da man både sparer de nye kabinetter, og også sparer arbejdslønnen til nedrivning og montering.

Andre igen vælger denne løsning af hensyn til klimaaftrykket og for at begrænse co²-udledningen.

Opdag mulighederne for at kombinere IKEAs prisvenlige kabinetter med Arki Studios snedkerkvalitet.

Man kan ’hacke’ sit nye køkken ved at kombinere kabinetterne fra IKEA, som hedder METOD og supplere med fronter Arki Studio.
Fordelen ved denne løsning er, at IKEAs kabinetter og indmad er meget prisvenlige, og at de har et stort udvalg af elementer, som kan kombineres på mange måder. Kvaliteten er fin, og der er også lang garanti på deres produkter.
IKEA-Hack-Snedkerdetalje-min
IKEA-Hack-Dis

Arki Studios specialfremstillede fronter

Udforsk, hvordan du kan forvandle et standard-køkken fra IKEA eller HTH til et elegant og unikt rum ved at tilføje Arki Studios specialfremstillede fronter.
Hos Arki Studio er vi specialiserede i at udføre komplette snedkerkøkkener, som er håndbyggede på danske snedkerier, men nu kan man også nøjes med at få fronter og sidebeklædninger til sine nuværende eller nye kabinetter. Da alle Arki Studios fronter er specialfremstillede, så er man ikke bundet til, at det skal være fx IKEA-hack.
Mange henvender sig fx også til os for at få opfrisket nyere HTH-køkkener, som de måske har overtaget ved projektsalg i nye opførte huse og lejligheder. Her er det ofte ønsket om at ændre de mere karakterløse og hvide flader til fronter med snedkerkvalitet og mere karakter og stoflighed.

Kombiner IKEA og snedkerkvalitet: Skab et køkken, der passer til dine behov

En af fordelene ved Arki Studios hack-løsninger er, udover kvalitet og design, at det er muligt at kombinere de forskellige løsninger til en samlet løsning, som imødeser både design, funktionalitet og økonomi.

Da Arki Studio både kan levere skræddersyede snedkerkøkkener og special-inventar er det muligt at kombinere IKEA-hack med en mere skræddersyet løsning.

Det kan fx være et ønske om en specialdesignet og håndbygget køkken-ø, fordi denne står mere centralt i køkkenet, men gerne vil benytte sig af IKEAs højskabe på bagvæggen, som beklædes med fronterne fra Arki Studio for på den måde at få en bedre samlet økonomi i projektet.

IKEA-Hack-trae
IKEA-Hack-malet

Hvordan gør man?

Når der er tale om et nye køkken, som skal udføres som IKEA-hack, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på løsningen med udgangspunkt i tegningen, som er lavet i IKEAs tegneprogram.

Kabinetterne bestilles da hos IKEA, som også leverer beslag og hængsler. Vores fronter leveres komplet med boringer og er forberedte for monteringen fuldstændig, som var det en IKEA-front.

Hvis der er tale om at ’hacke’ et eksisterende køkken, så udarbejder vi tilbuddet på baggrund af fotos og en liste eller optegnelse over elementerne.

Få hjælp af vores arkitekter

Udforsk kreative måder at tilpasse dit køkken ved hjælp af forskellige designelementer og materialer.
Uanset hvad udgangspunktet er for jeres køkkenrenovering eller nye køkken, så står vores arkitekter og rådgivere parat til at hjælpe med faglig rådgivning omkring både funktionelle og æstetiske overvejelser, som der altid er, i forbindelse med indretning og materialevalg.
I er altid velkomne til at besøge os i vores showroom på Frederiksberg Allé og få en snak om mulighederne, se vores designs og mærke kvaliteten og håndværket.
IKEA-Hack-eg

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken. Er det IKEA Hack, så upload gerne dine IKEA tegninger med fronter på og en produktliste. Informér om materiale og evt. greb i noten nedenfor. Hvis du ønsker tilbud på fronter til PAX eller GODMORGON, så skriv dette i noten.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi følger myndighedernes retningslinjer når vi holder møder i vores showroom.
Derfor anbefaler vi, at I booker en tid på forhånd.

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning