Malet

Fordyb dig i Arki Studios univers af afstemte farver. Farvekollektion 2023 eller LC farver, inspireret af Le Corbusier

Arki-Studio-Ikea-Hack-malet

Malede fronter fra Arki Studio

Legesyg og økonomisk

Arki Studios egen farvepalette. Til køkkener anbefaler vi at male på Askfiner, som på vores Profile fronter. Herved ser man den flotte finerstruktur under malingen. Malet MDF anbefaler kun vi til garderober mm. der ikke bliver udsat for vand og damp.

Vi maler kun med vandbaserede lakker der indeholder langt færre skadelige indholdsstoffer end traditionel lak og miljø og Co2 påvirkningen er markant lavere.

Arki studio farvekollektion 2023

Arki studio LC farver

Schweizisk fødte Le Corbusier, som var arkitekt, forfatter og maler udviklede i 1931 en palette af smukt afstemte farver inspireret af naturen. Denne palette har inspireret Arki Studio videre i farverne til vores designserie af malede fronter.

Har du udset dig en helt bestemt farve, så producerer vi også gerne dine fronter i den.
Vores malede fronter produceres af 21 mm MDF, som sprøjtemales på for- og bagside, kanter og i greb. Det gøres efter professionelle metoder, så fronterne opnår en stærk overflade, og du får et køkken, som holder sig flot i mange år fremover.

Bliv inspireret af vores malede køkkenfronter

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning