Arki-Studio-Snedkerkøkkener

Snedkerkøkken

Kvalitet og Holdbarhed - En Bæredygtig Investering

Drømmer du om et køkken, der står distancen og kombinerer praktisk funktionalitet med æstetisk nydelse?
Hos Arki Studio udvikler og designer vores arkitekter køkkener for at give hverdagen et kvalitativt og æstetisk løft uden at gå på kompromis med funktionalitet og praktik. Alle køkkener bygges på danske snedkerier.
Investeringen i et skræddersyet arkitekttegnet køkken er en langsigtet beslutning, men også en garanti for holdbarhed og bæredygtighed. Vores tidløse design sikrer, at dit køkken forbliver moderne og elegant i årtier frem.
Arki Studio Snedkerkoekken

Snedkerkøkken - Personlig Tilpasning til Dit Hjem

Vores køkkendesignlinjer kan tilpasses dine særlige behov og afspejle den atmosfære, du ønsker at skabe i dit hjem.
Vi har skabt to forskellige designlinjer som kan kombineres og tilpasses på et utal af måder og skabe præcis det køkken, som du drømmer om.
De er begge skabt med udgangspunkt i nordisk design og den særlige måde, hvorpå vi indretter os i danske hjem med køkkenet som et særligt fokuspunkt.
Begge desinglinjer fås i forskellige træsorter, linoleum, laminat eller malet, hvor træstrukturen opleves igennem malingen, så du frit kan skabe det udtryk, som passer til dig og dit hjem og stil.

Arki Studio grebsfri

Minimalistisk elegance
Et minimalistisk og enkelt design, skabt til et elegant og diskret køkken. Vores grebsfrie løsning består af en lille familie af greb, Line, Note og Dot, som kan anvendes enkeltvis eller i kombination. Det giver dig et moderne udtryk med utallige kombinationsmuligheder.
Arki Studio Greb

Arki Studio greb

Skab dit eget udtryk
Arki Studio greb består af linjerne Arki Studio Basic og Profile fronter, hvor du kan montere greb fra Arki Studio eller tilpasse udtrykket efter dine præferencer med egne greb.

Basic-lågen leverer en enkel elegance, mens Profile-fronten tilføjer en subtil rammekant med hilsner til de klassiske forrammekøkkener.

Træskuffer

Intet snedkerkøkken er komplet uden fingertappede træskuffer i massivtræ

Ønsker du at hæve niveauet i dit nye køkken, så kan du vælge fingertappede træskuffer i massiv træ fra Arki Studio. Træskufferne giver straks en mere eksklusiv følelse og skaber glæde hver gang du åbner dine skabe. Bestikbakker i eg er den sidste prik over i’et.

Arki-Studio-traeskuffer
Arkitekter

Skab Dit Drømmekøkken med Vores Arkitekters Hjælp

Vi sidder klar til at hjælpe
Uanset hvad udgangspunktet er for jeres køkkendrøm, så står vores arkitekter parat til at hjælpe med faglig rådgivning omkring de funktionelle og æstetiske overvejelser i forbindelse med indretning og materialevalg.

Besøg Vores Showroom - Oplev Kvaliteten i Virkeligheden

Mærk materialerne og kvaliteten

Vi inviterer dig til at besøge vores showroom på Frederiksberg Allé, hvor du kan se vores designs, føle kvaliteten og håndværket og få en snak om dine muligheder.

Snedkerhack

Med Arki Studio IKEA Hack kan du også forvandle et standard-køkken fra fx IKEA, HTH o.l. til et elegant og unikt rum.
Arki Studio Snedker IKEA Hack
Hos Arki Studio er vi specialiserede i at udføre komplette snedkerkøkkener, men vi udvikler også fronter og sidebeklædninger til nuværende eller nye køkkenkabinetter. Da alle Arki Studios fronter er specialfremstillede, kan vi producere dem til montering på for eksempel IKEAs kabinetter.
En af fordelene ved Arki Studios hack-løsninger er, udover kvalitet og design, at det er muligt at kombinere de forskellige løsninger til én samlet løsning, som imødeser både design, funktionalitet og økonomi.
Da Arki Studio både kan levere skræddersyede snedkerkøkkener og special-inventar er det også muligt at kombinere IKEA-hack med en mere skræddersyet løsning.

Læs mere om vores IKEA HACK løsninger

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken. Er det IKEA Hack, så upload gerne dine IKEA tegninger med fronter på og en produktliste. Informér om materiale og evt. greb i noten nedenfor. Hvis du ønsker tilbud på fronter til PAX eller GODMORGON, så skriv dette i noten.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi følger myndighedernes retningslinjer når vi holder møder i vores showroom.
Derfor anbefaler vi, at I booker en tid på forhånd.

Book et designmøde

Vurder materialer og greb nærmere sammen med en af vores køkkenarkitekter. Her kan I også blive klogere på processen og få vejledning om den videre planlægning af jeres drømmekøkken.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi anbefaler at I booker et møde på forhånd, så alle kan få personlig rådgivning