Snedkerkøkken

Få lækre snedkerdetaljer i dit nye køkken fra Arki Studio

Arki-Studio-Snedkerkøkkener

Opgradér dit IKEA hack køkken med snedkerdetaljer

Snedkerfinish til en overkommelig pris
Ønsker du at hæve niveauet i dit IKEA hack køkken, så kan du tilkøbe fingertappede træskuffer og kabinetter fra Arki Studio. De ekstra snedkerelementer skaber den helt rigtige snedkerfølelse i dit køkken.

Skal jeg vælge træskuffer og kabinetter til mit IKEA hack køkken?

Det kan være svært at vurdere hvorvidt træskuffer og finerede kabinetter er den ekstra detalje som mangler i dit køkken. Vi vejleder dig gerne så du finder den helt rigtige løsning
Arki-Studio-Snedkerkøkkener-træskuffer

Træskuffer

Intet snedkerkøkken er komplet uden fingertappede træskuffer i massivtræ
Ønsker du at hæve niveauet i dit IKEA hack køkken, så kan du tilkøbe fingertappede træskuffer i massiv eg fra Arki Studio. Træskufferne giver straks en mere eksklusiv følelse og giver glæde hver gang du åbner dine skabe. Skufferne fås i samme størrelser som IKEAs Maximera-skuffer og kan også være indlæggende. Bestikbakker i eg er den sidste prik over i’et.

Dit eget snedkerhack

Lav dit eget snedkerhack og køb alt inventar hos Arki Studio. Dit køkken er stadig kompatibelt med IKEA, men du vil i princippet ikke købe andet end hængslerne fra IKEA.
Du kan også få en komplet snedkerløsning fra Arki Studio. Vores snedker-moduler består af finerede kabinetter, fingertappede skuffer i massivtræ og selvfølgelig afsluttet med vores snedkerfronter til et helstøbt snedkerkøkken, som vil holde mange år ud i fremtiden.
Arki-Studio-Snedkerkøkkener-Snedkerhack

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på fronter til dit IKEA køkken. Det eneste vi skal bruge er dine IKEA tegninger med fronter på og en produktliste. Informér om materiale og evt. greb i noten nedenfor. Hvis du ønsker tilbud på fronter til PAX eller GODMORGON, så skriv dette i noten.
Arki Studio

Showroom:
Frederiksberg Allé 15 st tv.
1820 Frederiksberg
hej@arkistudio.dk
+45 52115221


Designmøder
Vi følger myndighedernes retningslinjer når vi holder møder i vores showroom.
Derfor anbefaler vi, at I booker en tid på forhånd.